Προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών

Τα Ιδρύματα πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο. Αυτό προϋποθέτει τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της εκπαιδευτικής εμπειρίας με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση φοιτητών από όλο τον κόσμο, που γνωρίζουν ότι έχουν επιλογή για το που θα επενδύσουν το χρόνο και τα χρήματά τους. Η Blackboard βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συνεργασίας με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για την ανάπτυξη μιας καλύτερης εκπαιδευτικής εμπειρίας, βοηθώντας σας να συνεργαστείτε με νέους τρόπους μέσα στις αίθουσες αλλά και πέρα από αυτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε »

Η Απάντηση στις Προκλήσεις σας

Προσέλκυση Φοιτητών

Σε μια ανταγωνιστική αγορά, η υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία είναι απολύτως απαραίτητη για την προσέλκυση καλών φοιτητών. Η πρόσβαση, οποτεδήποτε και απ’ οπουδήποτε, σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ομάδες, σχόλια, βαθμούς και φοιτητική ζωή, κάνουν τη διαφορά που θα επιδράσει στην ικανοποίηση των φοιτητών, αλλά και στους βαθμούς τους. Συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες Ιδρύματα για να προσφέρουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν αυτή την μεταμόρφωση.

Find out how the University of Derby is using virtual open days to attract students »

Διατήρηση Φοιτητών

Η διατήρηση των φοιτητών είναι τόσο μεγάλη πρόκληση όσο και η προσέλκυσή τους. Απαιτεί μια στενή σχέση, διασφαλίζοντας ότι παίρνουν το μέγιστο από την εκπαιδευτική τους εμπειρία. Τα σπουδαία μαθήματα αποτελούν τη βάση, αλλά οι φοιτητές επιθυμούν επίσης πιο άμεση διόρθωση εργασιών, διαδραστικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά πληροφοριακά συστήματα, προσβασιμότητα μέσω των συσκευών που χρησιμοποιούν και δυνατότητα να συνεργάζονται online. Οι πλατφόρμες της Blackboard μπορούν να σας υποστηρίξουν στην παροχή μιας ποιοτικής εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Have a look at the Retention Center in Blackboard Learn to see how we can improve your student retention »

Πάρτε Γρηγορότερες Αποφάσεις

Η καλύτερη πληροφόρηση οδηγεί σε ορθότερες αποφάσεις. Αυτό ισχύει τόσο για τους φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τους βαθμούς τους, όσο και για τα Ιδρύματα που χρειάζεται να πετύχουν στρατηγικούς στόχους και επιδόσεις. Στο επίπεδο των φοιτητών έχουμε εργαστεί σκληρά για την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορία, ανατροφοδότηση & ανθρώπους και στο επίπεδο τους Ιδρύματος έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα πληροφόρησης που προσφέρει άμεσα, τεκμηριωμένες με στοιχεία, απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα.

View the brainshark to see how students can get improved feedback in language learning »

Διαβαστε περισσοτερα για τις λυσεις που προσφερουμε

Client Stories

University of Derby

What would happen if you could offer an online Open Day to prospective students? Using Blackboard Collaborate the University of Derby found it so successful that getting students to an online open day is now the primary goal of all their advertising.

Learn about their most powerful instrument to attract students >

University of Warwick

Innovative technology and innovative pedagogy go hand in hand, opening up learning opportunities and delivering results as the The University of Warwick's language lab and Blackboard Collaborate demonstrates.

Watch the interview with Teresa MacKinnon >

Going Mobile

We know students have mobile technology and we know they're prepared to use it. So why wouldn't we just tap straight into that?" Find out the results of using Blackboard Mobile at 3 major Universities

See how 3 institutions are implementing a mobile strategy >

John Moore's University

Engaging students who spend a lot of time off campus can be hard. Liverpool John Moore's University used Blackboard Learn to provide a great solution.

Learn how LJMU keeps students engaged >

Testimonials

Our conversion rate from this [Blackboard Collaborate powered] activity is extremely high and the most powerful conversion strategy to-date at 50% of those who attended.

I've found it to be a brilliant tool, flexible, and a comfortable environment to operate in.

We looked at what was out there, and Blackboard were miles ahead of the competition.

To Learn More, Contact Us Today
fdsaf