Blackboard Mobile™

Όλα όσα χρειάζονται: εδώ, εκεί, παντού.

Οι εκπαιδευόμενοι λατρεύουν τις κινητές τους συσκευές: κινητά, ταμπλέτες και οτιδήποτε μεταξύ. Και φυσικά θέλουν να μαθαίνουν χρησιμοποιώντας τις. Οι λύσεις του Blackboard Mobile καλύπτουν αυτή την απαίτηση με δύο εξελιγμένες πλατφόρμες: το Mosaic by Blackboard επεκτείνει τις υπηρεσίες του πανεπιστημίου και την πανεπιστημιακή ζωή στις συσκευές τους και το Blackboard Mobile Learn φέρνει την εκπαιδευτική εμπειρία στην παλάμη του χεριού τους.

Everything they need: here, there, everywhere.

Οφέλη

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Η άφιξη στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι τρομακτική. Σε αυτό το αρχικό σημείο επαφής το Mosaic by Blackboard προσφέρει στους φοιτητές όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζονται, καθιστώντας την εμπειρία της πρώτης άφιξης ευχάριστη και χωρίς προβλήματα, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα για αυτούς και τους γονείς τους.

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

Η προσαρμογή στη φοιτητική ζωή μπορεί να είναι δύσκολη. Όχι πια. Το Mosaic by Blackboard προσφέρει όλη την πληροφορία για το ποιος είναι ποιος και που & τι συμβαίνει τώρα, στην παλάμη των φοιτητών στις συσκευές που κουβαλούν μαζί τους παντού. Θα εκπλαγούν για όλα όσα δεν γνώριζαν ότι συμβαίνουν.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Αν μπορείτε να κρατήσετε ενεργούς του αποφοίτους σας μόλις έχουν αποφοιτήσει θα έχετε καλές πιθανότητες να τους κρατήσετε για πάντα. Η διείσδυση των έξυπνων κινητών είναι η μέγιστη σε αυτή την πληθυσμιακή ομάδα. Η εφαρμογή Mosaic by Blackboard σας προσφέρει έναν απευθείας δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους μέσα από τις συσκευές που έχουν πάντα στα χέρια τους.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ευελιξία μάθησης οπουδήποτε & οποτεδήποτε, προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να προοδεύσουν περισσότερο στη μάθηση. Από το να ακούσουν το podcast ενός μαθήματος στο λεωφορείο, να συμμετέχουν σε μια συζήτηση από μια καφετέρια, μέχρι να βλέπουν τις σημειώσεις του μαθήματος σε ένα tablet κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας σε αίθουσα, το Blackboard Mobile Learn προσφέρει σημαντικές δυνατότητες μάθησης, που οι εκπαιδευόμενοι ήδη αξιοποιούν με καινοτόμους τρόπους.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Οι φοιτητές λατρεύουν τα κινητά. ‘Μπορώ να συνδεθώ σε 10 δευτερόλεπτα και να ελέγξω το mail μου και τις εργασίες για το σπίτι. Αν πρέπει να βγάλω το φορητό μου από την τσάντα μου, μου παίρνει πέντε λεπτά.’ Αυτά τα θέματα είναι σημαντικά. Με την υψηλή διείσδυση των έξυπνων κινητών και των tablets στους νέους, η παροχή κινητής διασύνδεσης στις υπηρεσίες και τη μάθηση, σας προσφέρει ένα κρίσιμο πλεονέκτημα.

Βασικά χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Χάρτες, περιηγήσεις και Augmented Reality στο Mosaic by Blackboard, με την υποστήριξη εντοπισμού θέσης με GPS, θα εξασφαλίσουν ότι οι υποψήφιοι φοιτητές, οι φοιτητές και οι γονείς τους θα γνωρίζουν πώς να κινηθούν μέσα στην πανεπιστημιούπολη ακόμα και όταν δεν βρίσκονται εκεί.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Οι Τοποθεσίες, τα Μαθήματα, ο Κατάλογος και η Βιβλιοθήκη στο Mosaic by Blackboard εξασφαλίζουν ότι οι εκπαιδευόμενοι θα είναι πάντα σε θέση να βρουν το κτίριο, τα προσφερόμενα μαθήματα, το προσωπικό ή τα βιβλία που χρειάζονται, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΖΩΗ

Οι φοιτητές μπορούν να βρουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα πανεπιστημιακά νέα, φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας το Mosaic by Blackboard.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ

Ηρεμία για φοιτητές και γονείς, μια και γνωρίζουν ότι μπορούν πάντα να βρουν τα κατάλληλα στοιχεία επαφής έκτακτης ανάγκης, οποτεδήποτε & οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας το Mosaic by Blackboard.

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ AUGMENTED REALITY

Η augmented reality του Mosaic by Blackboard χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής για να πάρει μια φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ενημερώνει με πληροφορίες. Έτσι όταν χρειάζεται να δείτε ποιο είναι το κτίριο στην άλλη πλευρά του δρόμου, η απάντηση είναι πάντα στο χέρι σας.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σας ξέφυγε η ανακοίνωση για την αλλαγή της αίθουσας; Όχι πια. Οι Ανακοινώσεις του Blackboard Mobile Learn, οι αυτόματες ειδοποιήσεις, οι βαθμοί, το πρόγραμμα και η λίστα ενεργειών εξασφαλίζουν ότι οι εκπαιδευόμενοι θα είναι πάντα ενήμεροι σχετικά με τα μαθήματά τους.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Οι μεγάλες ιδέες δεν έρχονται πάντα όταν βρίσκεσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή. Αλλά όταν έρθουν, σχεδόν σίγουρα υπάρχει κοντά μια κινητή συσκευή. Τα Journals, Blogs, και Discussions του Blackboard Mobile Learn προσφέρουν έναν δίαυλο που εξασφαλίζει ότι η έμπνευση διοχετεύεται από τους εκπαιδευόμενους στο μάθημα.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Είναι τόσο εύκολο να συνδεθείτε με το εκπαιδευτικό υλικό στο Blackboard Mobile Learn. Κατεβάστε αρχεία του μαθήματος, επεξεργαστείτε τα μέσα από την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την ολοκλήρωση με το Dropbox, ανεβάστε ένα αρχείο ή περάστε ένα τεστ.

Client Stories

United Kingdom

The UK has one of the highest smartphone penetrations of any European market. UK based Institutions have been quick to respond, and see the delight amongst their students.

Read the case study >

Edge Hill University

What if the first thing your students did every morning was engage with their learning environment? That's exactly what happened at Edge Hill University who experience nearly three times as many logins at 7am than at any other time during the day.

Read the case study >

Northern Europe

Having these mobile apps makes us more competitive. That can help attract more students.

Read the case study >

Hull York Medical School

When your learning environment is a walk around a hospital ward, mobile access makes total sense. What difference can it make?

Read the case study >

Testimonials

We see the statistics about how many students have smartphones today. It’s only a matter of time before 100% have them. Our main focus is that we want to be ready for the future so that when that happens, we are prepared.

The landscape of education is changing. For busy students this may involve slotting in learning wherever they can. There needs to be flexibility where and when people do their learning. By allowing students to access their information on the go, their experience can only be improved.

Anyone who needs convincing to go mobile, probably needs a different job in a different field.