Πλατφόρμες

Βελτιώνοντας την εκπαιδευτική εμπειρία.

Έχουμε πάθος με την εκπαίδευση. Αλλά έχουμε πάθος και με την τεχνολογία, που πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει αξία στην εκπαίδευση. Οι πλατφόρμες μας βελτιώνουν καθημερινά την εκπαιδευτική εμπειρία σε πανεπιστήμια, σχολικές αίθουσες, φορείς επαγγελματικής κατάρτισης, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Ποιες είναι οι ανάγκες σας; Εξερευνήστε τις πλατφόρμες μας:

Επιτυχημένα και καταξιωμένα διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία.

Από διαδικτυακές σημειώσεις του μαθήματος και ζωντανές συζητήσεις έως ένα πλήρες Εικονικό Περιβάλλον Εκπαίδευσης (Virtual Learning Environment) το Blackboard Learn είναι η βάση μιας πλούσιας εκπαιδευτικής εμπειρίας, προσφέροντας την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που περιμένετε από ένα σύστημα διαχείρισης της εκπαίδευσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Μία πλήρης, πλατφόρμα συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Το Blackboard Collaborate δημιουργεί ένα διαδικτυακό περιβάλλον ζωντανής συνεργασίας που θα φέρει σε επαφή τους χρήστες μεταξύ τους αλλά και με το περιεχόμενό σας, μέσω της χρήσης υπολογιστών και κινητών συσκευών. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης.

Διαβάστε Περισσότερα

Επεκτείνετε την εκπαίδευση, τη μάθηση και τη φοιτητική ζωή παντού.

Κάντε την εκπαίδευση, τη μάθηση και την φοιτητική ζωή κινητή. Το Blackboard Mobile Learn φέρνει τα μαθήματα στα χέρια των εκπαιδευόμενων, ενώ το Mosaic by Blackboard προσφέρει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι φοιτητές για την πανεπιστημιούπολη και τη φοιτητική ζωή. Έτσι, όπου και να πάνε θα σας έχουν μαζί τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Eπιχειρησιακή ανάλυση δεδομένων για εφαρμόσιμη πληροφόρηση και καλύτερες αποφάσεις

Το Blackboard Analytics συνδυάζει όλα τα επιχειρησιακά σας δεδομένα και χρησιμοποιώντας καταξιωμένα μοντέλα δεδομένων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προσφέρει άμεσα εφαρμόσιμη πληροφόρηση.

Διαβάστε Περισσότερα