Υπηρεσίες

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας

Φανταστείτε να είχατε έναν ολόκληρο κόσμο να σας υποστηρίζει σε ότι κάνετε. Για κάθε πρόκληση, κάθε ερώτηση, υπάρχει κάποιος να βασιστείτε. Οι υπηρεσίες μας σας επιτρέπουν να οραματιστείτε, να προετοιμαστείτε και να υλοποιήσετε το μέλλον της εκπαίδευσης.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Συγκεκριμένες Πλατφόρμες

Η στρατηγική καθοδήγηση και πειθαρχία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την υλοποίηση.

  • Επιτυχημένα αποτελέσματα και βέλτιστες πρακτικές
  • Βαθιά γνώση διαφορετικών τεχνικών
  • Προγράμματα υποστήριξης σε όλο τον κύκλο ζωής

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLACKBOARD LEARN

Βελτιώστε την παραδοσιακή εκπαίδευση σε αίθουσα ή ξεκινήστε ένα πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη λήψη αποφάσεων για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Learn more >

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLACKBOARD COLLABORATE

Βελτιστοποιήστε την επένδυσή σας στην πλατφόρμα Blackboard Collaborate, με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υλοποίησης, διασύνδεσης, αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και εκπαίδευσης. Learn more >

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLACKBOARD MOBILE

Είτε χρειάζεστε υποστήριξη στην ανάπτυξη ενός custom app, είτε να χαράξετε μια αποτελεσματική στρατηγική, οι ειδικοί μας μπορούν να παράσχουν τεχνικές και στρατηγικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στο όραμά σας και σας επιτρέπουν να καρπωθείτε τα οφέλη μιας mobile παρουσίας. Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Blackboard Mobile Strategy overview.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLACKBOARD ANALYTICS

Πάρτε τεκμηριωμένες αποφάσεις χρησιμοποιώντας μετρήσιμα δεδομένα. Η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει σε ολόκληρη τη διαδικασία – από την υλοποίηση και το data mapping έως τη χάραξη στρατηγικών πλάνων που οδηγούν σε πραγματικά αποτελέσματα. Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Analytics Strategy for Quick Impact overview.

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Εξασφαλίστε την επιτυχία με ένα ολιστικό σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Εκπαιδεύσεις για Πλατφόρμες: Εξασφαλίστε ότι η ομάδα σας είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως την επένδυσή σας. Διαβάστε περισσότερα.

Παιδαγωγική Εκπαίδευση: Αποτελεσματικές εκπαιδευτικές πρακτικές, παιδαγωγική και σχεδιασμός μαθημάτων για όλες τις πλατφόρμες. Διαβάστε περισσότερα.

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας

Στρατηγικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η online μάθηση δεν αφορά μόνο τα μαθήματα που παρέχετε, αλλά και την εμπειρία που προσφέρετε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από συμβούλους, ακαδημαϊκούς και τεχνικούς, θα ακολουθήσει μια εκπαιδευτική προσέγγιση για να βελτιώσει τα ισχυρά σας σημεία, να εντοπίσει τις αδυναμίες σας και να χαράξει νέα μονοπάτια.

Αξιοποιώντας όχι μόνο την ευρεία γνώση της εκπαίδευσης, αλλά και τη βαθιά εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, μπορούμε να προσφέρουμε στο ίδρυμά σας ένα μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο πολύπλοκα, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναλύσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε – πάντα προάγοντας το όραμά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Αξιοποιήστε το εύρος των πόρων και το βάθος της εμπειρίας μας. Αφήστε εμάς να ανησυχούμε. Θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το ρίσκο, την ανάπτυξη, τις αλλαγές και τη διαθεσιμότητα. Προσφέροντας τεχνική εξειδίκευση, επεκτασιμότητα και σταθερότητα, θα παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε περισσότερα.

Καθώς μεγαλώνετε, σας προσφέρουμε τέσσερα προοδευτικά επίπεδα υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε τα online προγράμματά σας σήμερα, αλλά και καθώς αναπτύσσεστε με την πάροδο του χρόνου. Μάθετε περισσότερα για τα βαθμιδωτά πλάνα υποστήριξης.

Learn more about our tiered engagement plans.

Για να αποδείξουμε την προσήλωσή μας στις υπηρεσίες και την ποιότητα των εκδόσεων των προϊόντων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε 99,9% διαθεσιμότητα SLA με το Blackboard Learn, Έκδοση 9.1.

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας

Διαχείριση Online Προγραμμάτων

Τα online ή blended προγράμματα μπορούν να σας βοηθήσουν να απευθυνθείτε σε περισσότερους φοιτητές, να αναπτύξετε νέες πηγές εσόδων και να επιλύσετε το πρόβλημα των περιορισμένων υποδομών. Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε, να υλοποιήσετε και να διαχειριστείτε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα online μάθησης από την αρχή έως το τέλος.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης online προγραμμάτων που προσφέρει η Blackboard μεγιστοποιούν την ευελιξία και τον έλεγχο στην επίτευξη του οράματός σας. Ενώ άλλοι προμηθευτές παρέχουν τυποποιημένες λύσεις, η Blackboard προσφέρει πλήρως παραμετροποιήσιμες λύσεις που καλύπτουν το μοναδικό όραμα, τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα του Ιδρύματός σας.

Η προσέγγισή μας σας επιτρέπει να βελτιώσετε δραματικά την ποιότητα, το μέγεθος και το οικονομικό αποτέλεσμα των online προγραμμάτων σας – ενώ ταυτόχρονα περιορίζετε τους κινδύνους μέσω μιας αξιόπιστης συνεργασίας.

Κατεβάστε το Έντυπο Επισκόπησης Διαχείρισης Online Προγραμμάτων για να διαβάσετε περισσότερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.